Bara för syns skull

Visst har man väl hört att man äter mycket med blicken. Å ser det gott ut så är det ju faktiskt mycket mer lockande att äta. Vilket nu faktiskt gör det fullt förståligt varför frukosten inte har vart allt för kul den sista tiden.

Mmm vad smarrigt der ser ut va! Dricka yoghurt direkt ur påsen, äta nötter som man hällt ut på bordet å sitta bredvid soppåsen å skala äggen samtidigt som man äter upp vitan och väntar på att kunna slänga gulan. Inte allt för lockande varken för ögonen eller smaklökarna. Men efter att ha pratat frukost igår med folk inne på träningsdagboken där dom pratade om godsak efter godsak å jag ritade upp en bild i huvet på en riktigt god frukost, i stil med dom man åt på helgen medans man bodde hemma. Uppskivad frukt, massa pålägg och olika brödsorter, fil med müsli, o´boy å olika juice alternativ. *smått drömmande Cissi*

Hur som helst, jag gick i alla fall och köpte mig en lite finare skål än dom stora (väldigt fula) oranga sakerna vi har å äter ur. Så nu ser yoghurten helt klart mer frestande ut att stoppa i sig.

Ska bara komma på lite andra väldigt enkla saker att fixa till med frukosten så kanske den till och med kan bli rolig att äta och inte bara ett måste inför träningen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0