Dåliga odds

Fick precis veta att flyget till VM i Kanada är bokat.

Men inte helt förvånande bryr dom sig inte om att det kan vara bra för tävlanden att vara där tidigare, att det inte bara är dygnsrytmen som förstörs av att sitta i ett flygplan och åka runt halva jorden. Det kan även vara så att dom är helt ovetande att det faktiskt påverkar kroppen och att det även är bra att vara på plats ett bra tag innan för att vänja kroppen med mat, luftfuktighet och säkert viktigast, känna sig lite mer säker i omgivningarna.

Men eftersom de som inte ska tävla inte känner något behov och inte VILL vara där längre än vad DOM absolut måste så tycker dom tydligen inte att vi heller ska vara det. Trots att vi bad om att få i allafall några dagar extra på oss innan tävlingen, även om vi själva då skulle betala hotell för den extra tiden. Något vi ändå tyckte var viktigt, vi har ju tränat en hel del inför det här och ville helst inte sabba det på onödiga saker.

Två dagar innan det är dags att tävla tyckte dom tydligen att det var lagom att vi skulle landa i Toronto. Två dagar!!!

Jag blir så trött.

Kommentarer
Postat av: naddiz

coolt att du ska tävla i VM, men taskigt med tiden! Ska sitta här hemma i kylan och heja på dig och zacke iaf! :) Hoppas man får se några klipp på youtube sen!

2009-10-01 @ 12:47:49
Postat av: Andrej

Lycka till ändå. VM är ju jättestort!

2009-10-01 @ 18:17:42
URL: http://www.rysken.blogspot.com
Postat av: Wushu Cissi

SV: Tack till er båda!

Vi hoppas självklart att benen inte kommer vara allt för sega och att vi kan köra vårt bästa ändå. Självklart ska vi försöka få upp nått på youtube sen, tänkte ta med oss datorn till Kanada så man kan skriva om vad som händer och hur det går.

2009-10-02 @ 04:40:03
URL: http://ceciliamoberg.blogg.se/
Postat av: Hanna

Det handlar inte om att folk inte bryr sig. Alla som är med o bokar resan till VM har varit med förut och tom tävlat. Fråga Nicklas annars. Personligen har det aldrig varit något problem för någon av oss andra med två dagars aklimatisering innan tävling, men alla är väl olika. Jag kan dock rekommendera att du skaffar stödstrumpor från apoteket att ha på flyget för att förhindra att benen svullnar upp...

2009-10-05 @ 15:52:25
Postat av: Wushu Cissi

SV Hanna: Visst vet jag att dom flesta i förbundet tidigare har tävlat det tvivar jag inte alls på annas är det nog svårt att bry sig om ett sånt litet förbund som vårat. Det är mest att vi hade planerat och hoppats på att komma dit lite tidigare och som alltid när det gäller tävlingar så handlar det om marginaler och små detaljer. Men tack för tipset jag ska kolla om det finns stödstrumpor på apoteken här i Peking!

2009-10-07 @ 13:30:47
URL: http://ceciliamoberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0