Missad träning eller extra träning

Så var det slut på det roliga för idag.

Nu har jag precis kommit tillbaka från hallen där vi tränade svärd, mage, rygg och bröst. Tidigare fick vi veta att på kvällarna kunde vi minsann bara komma in i hallen på måndagar, onsdagar och fredagar. Därför bestämde vi oss för att gå dit på eftermiddan för att kunna smita in omärkta och köra vårt pass innan klockan hunnit blivit sex, det var nämligen då vi hade hört att dom skulle stänga.

Så vid sextiden när vi var klara med allting vi ville ha gjort kommer det en ny klass som börjar sin lektion då!? VAFAN! Har vi missat massvis med möjlig träning eftersom vi uppenbarligen ska ha kunnat kommit in varje kväll hela veckan lång.

Men men försent att ändra på det, istället är det ju bara att se möjligheten framför oss, från och med nu kan vi faktiskt gå och träna varje kväll!


Hur prima är inte det?


Kvällens styrka blev:

Bänk
20kg 10rep
30kg 10rep
35kg 9rep
35kg 7,5rep
30kg 8rep
På sista repetitionen av 35kg kom jag bara halvvägs upp innan stången började sjunka igen och Zacke fick hoppa fram och dra upp den åt mig.

Rygglyft från höjd
Egna kroppsvikten 15rep*3

Benlyft (mage)
15rep hålla 3sek på varje *3Kommentarer
Postat av: Linda

Idag är det ganska lätt att tjäna extra pengar på sin blogg, kolla in länken för mer information om detta:http://lindabergqvist.blogg.se/2009/october/vill-du-tjana-pengar-pa-din-blogg.html

2009-10-13 @ 12:52:30
URL: http://lindabergqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0