Ända från Stockholm

Gårdagens fyspass med Gnesta wushu tog nog knäcken på dom eftersom det idag bara kom en till träningen. En som faktiskt inte var med igår. Men så blev det ju också ett riktigt tungt benpass med benböj, benpress, hacklift och sparken. Plus lite vader och mage på det, å dom körde ju på riktigt bra igår så det är väl inte så kontigt om dom känner för att vila idag.


Men nu har vi i alla fall haft ett litet extra pass eftersom vi hade besök från Stockholms wushu, den nuvarande svenska mästaren kom för att han ville lära sig lite svärd från Zacke. =P (ja vet, min kille är BÄST) Det var även bra för Hanna - våran elev som kom idag - att få lite besök till träningen för det gick lite extra bra och hon klarade rörelser som inte brukar gå så vidare bra för henne.Zacke försöker gömma sig som vanligt när det är dags för kort.Dessutom fick hon börja lära sig lite svärd, eftersom hon fyller 16 nästa år och ska gå upp i seniorgruppen. Så nu är det dags för henne att börja lära sig vapen och "vuxen former".

Kommentarer
Postat av: Mikael

Hej! Jag heter Mikael och är väldigt intresserad om hur Wushu är och skulle jätte gärna vilja prova på om möjligt. Snälla hör av er om jag kan få möjligheten att testa Wushu. Tack så mycket! //Mikael.

2010-06-08 @ 20:16:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0